Assessorament psicològic a professionals

Què és el servei d’assessorament psicològic a professionals d’ISEP Clínic Mallorca?

 

Els professionals de la psicologia, la logopèdia, l’educació, la neurologia, la nutrició, el dret… i de qualsevol altre àmbit relacionat amb el tractament personalitzat a persones proporcionen i porten l’ajuda necessària per emprendre processos de millora personal. Però, algunes vegades, davant de determinades situacions, necessiten un punt de vista complementari per completar i perfeccionar el servei que atorguen. A ISEP Clínic Mallorca oferim orientació, informació i assessorament a entitats i professionals que necessitin recolzament disciplinar davant d’una situació complexa i, així, completar els processos en execució.

Com treballem

a ISEP Clínic?

La concepció que cada cas és únic és el que diferencia a l’equip de professionals d’ISEP Clínic Mallorca. Gràcies a un model de diagnòstic i intervenció vertebrat per metodologies actuals, oferim atenció globalitzada i personalitzada a cada pacient i un anàlisi global i multidisciplinar per donar resposta a les situacions que se’ns presenten.

A ISEP Clínic Mallorca partim de l’estudi objectiu del cas i passem al disseny d’una intervenció individual i personalitzada, on el pacient és un agent actiu de la seva pròpia teràpia.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

655 680 130

 

ISEP Clínic Mallorca està al teu costat i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. 

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC MALLORCA | C/ Parellades, 12. 1r Despatx 21. 07003 Palma de Mallorca | Telèfon: 871.958.973

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol