Assessorament i teràpia a l'escola

Què és el servei d’assessorament i teràpia a l’escola?

El servei d’assessorament i teràpia a l’escola es tracta d’un projecte d’intervenció dins dels centres educatius que ajuda a detectar les necessitats de l’alumnat i donar-los suport tant a ells com als seus pares i professors.

Treballem els trastorns de la parla i del llenguatge, planifiquem i duem a terme reeducacions psicopedagògiques, atenció als pares, problemes emocionals i conductuals dels alumnes i formació a professors.

Objectius principals

Z

La prevenció de determinades problemàtiques que tendeixen a donar-se amb freqüència a les aules

Z

La detecció de casos amb necessitats educatives especials i / o amb problemes de conducta i / o amb problemes emocionals

Z

La intervenció en aquests casos treballant conjuntament amb el centre educatiu

Com treballem a ISEP Clínic?

L’equip d’ISEP Clinic fa un screening (avaluació) a les aules per identificar aquells casos que poden ser motiu d’intervenció (sempre amb permís dels pares). A continuació es presenten els resultats tant al centre educatiu com a les famílies i es procedeix a realitzar la intervenció en el propi centre educatiu si els pares estan d’acord.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

655 680 130

 

ISEP Clínic Mallorca està al teu costat i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. 

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC MALLORCA | C/ Parellades, 12. 1r Despatx 21. 07003 Palma de Mallorca | Telèfon: 871.958.973

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol