Mediació familiar

Què és el servei de mediació familiar?

Des del departament de mediació familiar oferim assessorament per aconseguir un consens en conflictes diversos que poden aparèixer en l’àmbit familiar. Els nostres mediadors familiars faciliten una guia constant i fan de mediadors en tots els àmbits legals, especialment en cas de separació i divorci.

Com treballa el departament de mediació familiar?

Contempla una avaluació integral i multiprofessional amb la finalitat de comprendre globalment la situació i oferir una intervenció a mida, totalment individualitzada. No és necessari arribar fins al punt de conflicte per demanar la intervenció de mediadors familiars. ISEP Clínic ofereix la possibilitat d’assessorar a les parts afectades abans per tal d’evitar aquestes situacions que, si perduren o van en augment, poden repercutir tant en l’àmbit personal com el conjugal i familiar.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstancies de la vida, necessites ajuda professional. 

871.958.973

ISEP Clínic Mallorca està al teu costat i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. 

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC MALLORCA | C/ Parellades, 12. 1r Despatx 21. 07003 Palma de Mallorca | Telèfon: 871.958.973

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol