Neuropsicologia infantil juvenil

Què és un neuropsicòleg infantil juvenil?

És l’especialista que ha de conèixer tant el desenvolupament normal del nen com el patològic del sistema central per actuar sobre alguna alteració cognitiva causada per una disfunció cerebral. El neuropsicòleg estudia la conducta del nen/adolescent a través del seu cervell per explicar:

Z

Disfuncions cognitives

  • Problemes de memòria, d’atenció, de càlcul…
Z

Disfuncions emocionals

Quan hem de portar al nostre fill al neuropsiciòleg?

“El meu fill té problemes per estudiar, no presta atenció, llegeix malament, no coordina…”. Després d’aquests comentaris els pares han de plantejar-se la possibilitat de visitar un neuropsicòleg.

Els trastorns més freqüents en les consultes són els trastorns d’aprenentatge, trastorns del desenvolupament, trastorns d’atenció amb o sense hiperactivitat (TDAH), epilèpsies… Els pares, tutors o mestres són els que han d’observar qualsevol dificultat en els fills o alumnes i visitar ISEP Clínic.

Com treballen el neuropsicòleg infantil juvenil?

Inicia la seva intervenció realitzant una avaluació neuropsicològica, que facilita un diagnòstic precís i aporta coneixement profund dels processos cognitius, afectius i expressius del nen/adolescent.

Una vegada conegut el diagnòstic, comença la rehabilitació per ajudar al nen, que inclou tractar també al seu entorn familiar i social per facilitar la integració.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstàncies de la vida, necessites ajuda professional.

655 680 130

 

ISEP Clínic Mallorca està al teu costat i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. 

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC MALLORCA | C/ Parellades, 12. 1r Despatx 21. 07003 Palma de Mallorca | Telèfon: 871.958.973

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol